Afspraak – Tandartsenpraktijk Schoonus – Vlijmen
Welkom bij
Tandartsenpraktijk Schoonus
Tandartsenpraktijk Schoonus

Afspraak

Bij Tandartsenpraktijk Schoonus kunt u terecht op afspraak. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak

Dit kan van maandag tot en met donderdag vanaf 8.15 uur maar het liefst tussen 10.30 uur en 12.00 uur en tussen 13.15 uur en 15.00 uur. Probeer hierbij rekening te houden met uw controle maand. U kunt twee maanden van te voren uw afspraak inplannen zodat wij u zoveel mogelijk tegemoet kunnen komen wat betreft het tijdstip.

U kunt uw controle afspraak inplannen via deze internetpagina. Klik hier voor Afspraak maken aan.

Spoedbehandelingen

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. U kunt daarvoor van maandag tot en met donderdag vanaf 8.15 uur bellen. Op vrijdag zijn wij uitsluitend voor spoedgevallen bereikbaar op ons spoednummer 06-11329310.

Uw afspraak verzetten

Is er iets tussen gekomen? U kunt zich tot 48 uur (twee werkdagen) van tevoren afmelden door onze praktijk te bellen of te mailen. Een afspraak vergeten bij de tandarts kan een keer voorkomen, wij helpen u graag om uw afspraak niet te vergeten. Als u uw e-mail adres aan ons heeft doorgegeven, ontvangt u een week van te voren een e-mail met de herinnering aan uw afspraak.

Uw afspraak vergeten

De eerste vergeten afspraak wordt niet in rekening gebracht. Bent u toch uw afspraak vergeten dan proberen wij u op de dag van de afspraak te bellen of u ontvangt van ons een e-mail of een brief over uw gemiste afspraak. Indien u een tweede of derde keer de afspraak vergeet, zijn we helaas genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen.

Online agenda

Online afspraak maken